Menu

Zamisli da imaš NEZAUSTAVLJIVO SAMOPOUZDANJE. Kakav bi ti život bio kad bi ga živjela iz potencijala i osobne moći? Bez straha i nelagode.

Za ženu s vulkanom u sebi.

Osjećaš da imaš vatru u sebi? Skriveni vulkan, za koji si zaboravila da postoji?

Ovo je ponuda za tebe. Za ženu s pritajenim vulkanom u sebi.

Koji čeka da ga aktiviraš. Da prestaneš sebe umanjivati i pokažeš za što si sve sposobna. Za što si stvorena.

IMAŠ MISIJU

Sve smo mi došle na ovaj svijet s nekom misijom. Imale smo osjećaj da imamo taj MOĆNI vulkan u sebi. Živu vatru. A onda se taj osjećaj lagano gubio. Sa svakim onim – ti bi trebala, možda bi trebala, mogla bi… bile smo sve dalje od svoje moći, a sve više uvjetovane da zadovoljimo tuđe potrebe i gradimo tuđe snove. Duboko u tuđim trebanjima i moranjima. Sve manje u kontaktu s vatrom u sebi. Sve manje u svojoj moći i samopouzdanju.

LJUDI GOVORE…

Za mene su govorili kako imam puno samopouzdanja. 

Istina je, hodala sam kroz život s dosta samopouzdanja.

Postizala sam vrhunske rezultate. U školi, na fakultetima, na poslovima, ali nisam dopuštala tom pritajenom vulkanu u sebi da se zaista pokaže. Da pokaže svu svoju silu. Iako bih povremeno, kad bi me nešto jako izirtiralo, kad bi me neka nepravda ubola, ispljunula veliku količinu lave, moja prava moć i potencijal su bili dobro skriveni od mene i drugih. 

Skriveni nekim laganim osjećajem da ipak možda nisam baš toliko dobra. Ipak ne zaslužujem sve što potajno priželjkujem. Ipak mi nešto fali kako bih ostvarila ono što se ne usudim priznati da želim. 

I tako sam stalno išla naprijed, poprilično uspješno, ali opet nekako nesvjesna vlastite vrijednosti. Super uspješna po svim društvenim mjerilima, jako sam se puno trudila za svaki rezultat. Ulagala u sve puno vremena i truda. 

Sve do trenutka kad sam postala prvi put majka. To me aktiviralo. Razvila sam misao – Ako ću nastaviti raditi ovaj posao u korporaciji i putovati svijetom, izbivati iz kuće i biti odvojena od obitelji, to mora biti daleko više plaćeno. Nagrada mora biti puno, puno veća od sadašnje. 

I tada kreće moje ulaganje u coaching, investiranje u razne mentorske programe i intenzivan rad na sebi. Shvatila sam da moram stići na višu razinu svijesti kako bih mogla ostvariti rezultate koje priželjkujem.

Htjela sam više slobode, više vremena za sebe i obitelj i više novca, bez potrebe da radim više. Htjela sam više svega, a najviše sam htjela biti istinski zadovoljna svojim životom. 

Ulaganje u coaching i mentorstvo, godine učenja i rada na svojoj osobnoj moći i samopouzdanju, kao i brojne godine rada 1:1 s klijentima na njihovom samopouzdanju i osobnoj moći, pretočila sam u ovaj trening.

Ovo je trening koji je nastao IZ ISKUSTVA RADA S KLIJENTIMA.

Svaka lekcija se uči i ODMAH PRIMJENJUJE I DAJE REZULTATE.

Najbolje stvari koje su za mene i moje klijente učinile ogromnu razliku i donijele nam nezamislive rezultate sam ugradila u ovaj trening.

A kakve rezultate mi je donijelo sve to? – Ne samo da sam iz godine u godinu povećavala prihode i bonuse, nego se ovaj rad fenomenalno odrazio na moj odnos s partnerom i djecom, članovima obitelji, prijateljima. Odrazio se na moje zdravlje i način na koji se pojavljujem u svim životnim situacijama i ulogama. Doslovno na sve segmente mog života. Donio mi je zadovoljstvo i slobodu na svim poljima.

DA TE NIŠTA NE IZBACI IZ TAKTA

Kad sam integrirala i utjelovila ovaj rad, više me ništa nije moglo izbaciti iz takta.

Nije bilo te osobe ili te situacije koja bi mene natjerala da izgubim svoju moć i bacim se u mod žrtve. Ovim radom sam riješila vlastite okidače. Ušla sam u svoju dubinu i riješila priče koje mi je servirao ego, a koje su me na podsvjesnoj razini sabotirale.

Ušla sam u svoju ZONU OSOBNE VRIJEDNOSTI I MOĆI. Osvijestila sam koliko znam, koliko vrijedim. Koliko vrijedi moje znanje, iskustvo i vrijeme. Koliko vrijedi moj život. Počela sam razmišljati na drukčiji način, donositi skroz drukčije odluke, kretati se kroz život na potpuno drugi način. IZ ZONE MOĆI I POTENCIJALA. Oslobođena strahova, ometajućih uvjerenja i obrazaca koji mi nisu služili na putu do sljedeće razine moje osobne evolucije i sljedeće razine svijesti.

Rezultati ovog rada su dolazili prirodno, kao nuspojava svega što sam postajala. Moj život je postajao lakši i ispunjeniji. Postajala sam zadovoljnija i uspješnija na svim poljima, bez osjećaja težine i napora.

Ovaj rad sam dugo koristila s klijentima u korporativnom coachingu. Razvila sam cijeli ovaj proces prvo kako bih mogla coachati žene u poslovnom svijetu koje su imale izvanredne rezultate u poslu, a nisu bile svjesne svoje vrijednosti, nikad se nisu usudile zatražiti ozbiljnu povišicu ili promaknuće. Ili su bile super uspješne na jednom području, ali su druga životna područja patila i bila izvor nezadovoljstva.

Tehnike i alate kojima ću vas podučiti u ovom treningu sam godinama uspješno koristila kako bih coachala članove svojih timova u korporaciji (bila sam direktorica zadužena za poslovanje u 14 zemalja u jednoj od najvećih svjetskih korporacija u području medicinske tehnologije) i prodajnih timova suradničkih kompanija. Koristim ih s klijentima 1:1 koji uz ovaj rad postižu nezamilsive rezultate. Povišice, promaknuća, zauzimanje za sebe i zadovoljniji život na svim poljima.

Sad je ovaj rad dostupan i tebi. Ovdje je link putem kojeg možeš zaroniti u ovaj sadržaj i započeti svoju transformaciju.

Pomoću ovog rada sam preuzela radikalnu odgovornost za svoj život, ali i odgovornost da SVOJE ZNANJE PRENESEM DRUGIMA.

Moj rast se odrazio na sve razine mog života. Ne samo na posao i zaradu, nego i na odnos s partnerom, djecom, članovima obitelji, prijateljima i suradnicima.

Ako si spremna preuzeti radikalnu odgovornost za svoj život, ako si spremna AKTIVIRATI SVOJU MOĆNU I SAMOPOUZDANU VERZIJU, ovo je TRENING ZA TEBE.

Ovdje je link putem kojeg se možeš prijaviti na program.

TEME KOJE PROLAZIMO

Teme kroz koje prolazimo na treningu su sljedeće:

Pripremna lekcija – Priče ega i osobna vrijednost.

U ovoj lekciji se podsjetiš tko si zapravo ti. Mičeš slojeve ega, uvjetovanja, trebanja i moranja i otkrivaš sebe. Kad integriraš ovaj rad, više te ništa ne može izbaciti iz takta. Ulaziš u zonu moći i potencijala. Prestaješ biti reaktivna i već otkrivaš svoju sljedeću razinu svijesti u kojoj si moćnija i imaš alat za odgovaranje na okolnosti i kreiranje svog života po svojim pravilima.

Nakon pripremne lekcije kreće Trening za aktivaciju samopouzdanja i osobne moći. 7 modula u kojima ulaziš sve dublje u sebe i aktiviraš samopouzdanje iznutra. Kako ideš u svoju dubinu tako tvoje samopouzdanje i osobna moć z modula u modul rastu.

  1. Uvod u samopouzdanje
  2. Izgradnja dubinskog samopouzdanja
  3. Aktivacija samopouzdanja
  4. Tvoja moćna i samopouzdana verzija
  5. Kodovi i energija samopouzdanja
  6. Utjelovljenje milijunskog samopouzdanja
  7. Kvantni skok u nezaustavljivo samopouzdanje

Cilj je da sa svakim modulom postaješ moćnija. Gradiš samopouzdanje i vjeru u sebe, upoznaješ se sa svojom samopouzdanom i moćnom verzijom i utjelovljuješ ju korak po korak. Uz module dolaze i zadaće s moćnim coaching pitanjima i zadacima kako bi što bolje integrirala naučeno i zaista utjelovila svoju moćnu verziju. Jer najsnažnije promjene se događaju kad se radi na razini identiteta i kad se kreće u skladu s naučenim. Odmah. U realnom vremenu.

BONUS LEKCIJE su Samopouzdanje u poslu i Meditacija za ulazak u zonu moći i potencijala. Lekcija o samopouzdanju u poslu je za nove poduzetnice koje kreću s prodajom svojih usluga i proizvoda, za osobe koje se pripremaju za razgovor za posao ili razgovor o napredovanju u karijeri ili povišici. Doslovno za svaku poslovnu interakciju u kojoj ti treba posebna doza samopouzdanja i vjere u sebe.

Meditacija je tu da te vrati u zonu moći i potencijala kad god ti zatreba. Možeš ju slušati prije svakog važnog razgovora ili zadatka za koji ti treba samopouzdanje, vjera u sebe i osobna moć. Osmišljena je da te uvede u energiju onoga što želiš stvoriti. Iz potencijala, za tvoju najmoćniju verziju koja gradi život i posao po svojim pravilima, u kojem ima mjesta za sve što je tebi sve.

Vidimo se na treningu!

Ines