Menu
PODCAST

Kako spriječiti burnout?

Slika prezaposlene osobe koja multitaska. Naslovica za temu kako spriječiti burnout ili izgaranje na poslu?

Kako spriječiti burnout ili izgaranje na poslu? Trening mindseta protiv burnouta.

U ovoj epizodi podcasta govorim o burnout sindromu ili sindromu izgaranja na poslu. Ovo je za mene jako važna tema jer sam često bila izložena velikim stresorima i više puta sam doživjela burnout. Također, burnout sam proučavala te radila istraživanja vezana za burnout tijekom rada u bolnici. Bio mi je česta tema, što zbog osobnog iskustva kao i zbog iskustva meni bliskih osoba i suradnika. Zbog svega toga sam se educirala o burnoutu i u sklopu nekoliko tečajeva na Harvard poslovnoj edukaciji koju sam prošla prije nekoliko godina.

Slika poster za epizodu podcasta Nezaustavljiva s temom Kako sprijeliti burnout ili kako spriječiti izgaranje na poslu?

Sindrom izgaranja se ne događa samo zbog poslovnih obaveza, nego nastaje na puno kompleksniji način. Jako je dobra vijest da treningom vlastitog mindseta možemo pomoći sebi i drugima koji se nađu u situaciji u kojoj je već došlo do burnouta ili bi moglo doći. Postoji cijeli niz tehnika kako si pomoći ako burnout nastane te još važnije, za prevenciju.

U ovoj epizodi dijelim korisne tehnike pomoću kojih si možeš pomoći ukoliko dođe do burnouta. Isto tako, dijelim i provjerene načine za prepoznavanje stanja koje prethodi burnoutu te recepte i savjete kojima možeš spriječiti da do izgaranja ili burnouta uopće niti ne dođe.

Poslušaj podcast i ostvari rezultate odmah!

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u moju FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU, a možeš slušati i moj tjedni PODCAST!

2 Comments

 • Antonija Samardzic
  December 6, 2021 at 08:51

  Možda mi je ovo jedan od (zasada) najdražih podcasta!! Delegiraj, potraži pomoć…

  Reply
  • Ines Proloscic
   January 6, 2022 at 10:03

   Draga Antonija, puno ti hvala na poklonjenom vremenu za komentiranje! Danas su žene poprilično rastrojene i teško se snalaze i krče put do sebe od silnih obaveza. Kad ti prioritet postane vlastita dobrobit, onda se vrijeme za vlastito zdravlje i rad na sebi stvara. I to upravo kako si sama ovdje napisala – delegiranjem, traženjem pomoći… Jer ljudi bi nam često htjeli pomoći, ali ne znaju da nam treba pomoć ako je sami ne zatražimo. Uživaj u slušanju i sretno!

   Reply

Leave a Reply