Menu
PODCAST

Kako pronaći i upoznati sebe?

Kako upoznati i pronaći sebe?

Kako pronaći sebe? Kako upoznati sebe?

Ponekad, kad smo godinama zauzeti poslovima i odrađivanjem zadataka, udaljimo se od sebe. Zaboravimo s vremenom što nam je zaista važno, što nam je vrijedno, što volimo, a što ne volimo. Ne bude nam više jasno što zapravo želimo.

Ako se prepoznaješ u nekom od ovih scenarija ovo je epizoda za tebe. Isto tako, ako ti je trenutno odlično u životu, ali ne znaš točno zašto, možeš saznati pomoću ove metode!

Ako želiš aktivirati svoju osobnu moć i imati čvrsto samopouzdanje, u svakoj životnoj situaciji, bez obzira na okolnosti, imam odličan online program. U programu te vodim kroz proces u kojem aktiviraš moć koju već imaš u sebi. Kako te nikad ništa ne bi moglo izbaciti iz takta.

Moje klijentice koje su završile ovaj program, s lakoćom postavljaju osobne granice, poboljšale su odnose sa sobom i s drugima. Povećale su zaradu i zadovoljstvo životom. Na linku ispod, možeš odmah pristupiti svim lekcijama i krenuti raditi iz vlastitog potencijala.

Program AKTIVACIJA SAMOPOUZDANJA I OSOBNE MOĆI: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

Ako osjećaš da ti treba usklađivanje, želiš živjeti svoju svrhu, u skladu sa svojim energetskim dizajnom. Želiš više jasnoće i lakoće u donošenju odluka. Žudiš za više unutarnjeg mira ili zadovoljstva u životu. Voljela bi se povezati sa svojom intuicijom i unutarnjim kompasom, čekam te u programu USKLAĐENA.

Program USKLAĐENA: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU.  Slušaj PODCAST i prijavi se na NEWSLETTER!

Ines xx

No Comments

    Leave a Reply