Menu
PODCAST

Kada je vrijeme za izgradnju ostavštine?

Kada je vrijeme za izgradnju ostavštine? Nezadovoljstvo i unutarnji nemir mogu biti poziv na izgradnju ostavštine.

Ako u životu imaš svega dovoljno, sve ti ide relativno dobro. Možda imaš dobru obitelj i solidan posao, ali opet se osjećaš nezadovoljno, kao da ti stalno nešto fali. 

Moguće je da se suočavaš s nečim s čime se tvoji preci nisu uspjeli susresti, jer su uvijek bili u egzistencijalnim problemima. Možda si prva generacija koja ima poziv za izgradnjom ostavštine?

Ako se prepoznaješ u nečemu od ovoga, poslušaj ovu epizodu, moglo bi ti koristiti.


Instagram: https://www.instagram.com/ines.proloscic/

TikTok: https://www.tiktok.com/@nezaustavljiva_com

Ako želiš ubrzati osobni razvoj, ovo bi moglo biti za tebe.

Želiš li aktivirati svoju osobnu moć i imati čvrsto samopouzdanje, u svakoj životnoj situaciji, bez obzira na okolnosti, imam odličan online program koji su već prošle dvije generacije žena. U programu te vodim kroz proces u kojem aktiviraš moć koju već imaš u sebi. Kako te nikad ništa ne bi moglo izbaciti iz takta. 

Moje klijentice koje su završile ovaj program, s lakoćom postavljaju osobne granice, poboljšale su odnose sa sobom i s drugima. Povećale su zaradu i zadovoljstvo životom. Na linku ispod, možeš odmah pristupiti svim lekcijama i krenuti raditi iz vlastitog potencijala.

Program AKTIVACIJA SAMOPOUZDANJA I OSOBNE MOĆI: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

Ako osjećaš da ti treba usklađivanje, želiš živjeti svoju svrhu, u skladu sa svojim energetskim dizajnom. Želiš više jasnoće i lakoće u donošenju odluka. Žudiš za više unutarnjeg mira ili zadovoljstva u životu. Voljela bi se povezati sa svojom intuicijom i unutarnjim kompasom, čekam te u programu USKLAĐENA.

Program USKLAĐENA: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

No Comments

    Leave a Reply