Menu
Ines Prološčić, business i life coach s 15 godina iskustva u međunarodnom poslovanju.

Ja sam Ines Prološčić, business i life coach i poslovna mentorica s 15 godina iskustva u vođenju međunarodnog poslovanja, izgradnji i vođenju snažnih, međunarodnih timova, poslovnom/business coachingu, prodaji i marketingu te osmišljavanju, izgradnji i monetizaciji digitalnih proizvoda i pasivnih prihoda.

Moja misija ovdje je pomoći ženama s velikim snovima i ciljevima da budu nezaustavljive na svim poljima te kreiraju i žive život iz snova dok napreduju u karijeri, povećavaju zaradu ili grade vlastiti posao.

Ovdje okupljam zajednicu žena koje kreiraju zdrave, uspješne, bogate i ispunjene živote na koje su ponosne danas i na koje će biti ponosne s 90 godina.

S vama dijelim svoje znanje, vještine i isprobane alate o life coachingu, moćnoj i utjecajnoj komunikaciji, mindsetu, poslu i poslovnim vještinama, prodaji i marketingu, online i pasivnoj zaradi i novcu. 

Zašto ovo radim? 

Najvažnija motivacija mi je spoznaja da svijet može biti puno bolji ako dobre žene nauče kako stupiti u vlastitu zonu moći, upravljati svojim umom, kreirati vlastiti život po svojim pravilima te imati novac kojim pametno upravljaju.

Više od desetljeća sam svojim radom pomagala jako bogatim ljudima da postanu još bogatiji. Sad želim pomoći svakoj ženi koja je spremna raditi na oslobađanju od nametnutih i preuzetih ograničenja i vjerovati u sebe da unaprijedi svoj život, zaradi više i kreira posao i život iz snova.

Zašto biste mene uzeli za life i business coacha ili poslovnu mentoricu?

Imam više od deset godina iskustva u life i business coachingu, a do danas sam stekla bogato životno i poslovno iskustvo te kreirala život u kojem uživam, kao i VRHUNSKE POSLOVNE REZULTATE za svoje klijente i za sebe. Sad pomažem ženama koje žele bogatiji i ispunjeniji život ili žele stvoriti višestruke izvore prihoda i zarađivati u skladu sa svojim željama.

U trenutku nastanka ovog projekta, imam 38 godina, troje djece i muža. 

Moji počeci su bili jako skromni, krenula sam doslovno od 0, ali odlučila sam voditi svojim primjerom i pokazati što je moguće, na elegantan, moćan i ugodan način. Po formalnom obrazovanju sam diplomirana medicinska sestra i magistra političkih znanosti te sam se nastavila obrazovati kod vrhunskih svjetski uspješnih poslovnih mentora i coacheva.

Kao dijete sam bila prognanik, s 10 godina sam prodavala kupus i cvijeće, kao studentica sam čistila urede, radila kao medicinska sestra u jedinici intenzivne skrbi, bila sam klinička i prodajna konzultantica, managerica pa direktorica u Fortune 500 globalnoj korporaciji te suvlasnica digitalne agencije.

Zahvaljujući znatiželji i poslovima kojima sam se bavila, proputovala sam velik dio svijeta, cijelu Europu, dio Amerike, Afrike i Bliskog Istoka. Uvijek sam na putovanjima nastojala što više naučiti o mjestima, hrani i ljudima. Svaku prepreku u životu sam nastojala iskoristiti za učenje, a mnoge sam i monetizirala. Ljudi koji me znaju kažu da svako sr… koje mi se dogodi mogu monetizirati.

Upravo zbog jedne takve prepreke sam se našla u svijetu digitalije i pasivne online zarade. Naime, kad sam ostala trudna s drugim djetetom dobila sam gestacijski dijabetes. To me potaklo da recepte za hranu koju sam pripremala počnem dijeliti na web stranici (blogu) koji sam napravila iz hobija. S vremenom sam website uspješno monetizirala, a to me potaklo da se počnem baviti i drugim oblicima online zarade te da stvorim razne pasivne prihode i digitalne proizvode. Sad to znanje prenosim na druge u sklopu svog mentorskog programa.

U sklopu mentorskog projekta kreiram sadržaj, usluge, radionice, tečajeve i programe kako bih inspirirala druge žene.

Svakodnevno pomažem ženama kao life coach da bez obzira gdje se trenutno nalaze, osvijeste i otpuste vlastite blokade i kočnice, ograničavajuća uvjerenja i traume koje ih sputavaju te osvijeste moć koju imaju u sebi, porade na svojim vještinama i supermoćima te napreduju u svakodnevnom životu i poslu, kreiraju život u kojem zaista uživaju ili uspješno monetiziraju svoje ideje.

Čvrsto vjerujem da kad se oslobodimo ograničenja, uvjerenja koja nam ne služe i trauma iz prošlosti, kad shvatimo svoju vrijednost i počnemo vjerovati u sebe, možemo postići puno više nego smo ikada sanjale, a snovi koje imamo su tu s razlogom i ostvarivi.

Bezbroj puta sam se uvjerila kako je ono što određuje hoćeš li biti jako uspješna ili neuspješna, samo jedna jedina MISAO. Misao koja stvara osjećaj povjerenja u sebe i vlastite mogućnosti.

Od djetinjstva sam imala nerealistične snove. Uvijek su mi govorili da je to što želim nemoguće, da je rezervirano za neke druge ljude. Zahvaljujući svojim nerealističnim snovima, danas živim potpuno nerealističan život. Živim život po svojim pravilima i to želim i tebi. Ispunjen i svrhovit život, pasivni prihodi, online zarada i financijski neovisan i slobodan život, danas je dostupan svakome tko se usudi. Uz mentorstvo nekoga tko je to sve već prošao, puno je lakše.

Kako je sve počelo?

Sve je krenulo od želje za pomaganjem koju sam razvila još kao dijete. To me odvelo u medicinsku školu i na studij za medicinske sestre. Tamo sam diplomirala pa završila specijalistički studij iz područja managementa. Uz rad u jedinici intenzivne skrbi sam završila i studij političkih znanosti.

Posao u bolnici nije odgovarao mojoj osobnosti, nisam mogla podnijeti hijerarhiju, kao ni način rada u bolnici za koji sam smatrala da me ograničava. Naravno, vrlo brzo sam odlučila to što me sputava odbaciti. Dala sam otkaz na stalnom poslu, u trenutku dok poslova nije bilo, Internet smo još hvatali putem modema, a Hrvatska nije bila u EU.

Vjerovala sam da mogu bolje, stavila sam fokus na viziju o poslu koji uključuje istraživanje, putovanja, širenje vidika. Ta vizija i vjera me dovela u jednu od najvećih svjetskih korporacija, gdje sam prodavala sve, od medicinskog pribora i opreme do softvera.

Razvijala sam prodajne i marketinške strategije i uspješno lansirala proizvode na tržištima Hrvatske, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije, Mađarske, Bugarske i Rumunjske. Vodila sam timove i upravljala poslovanjem korporacije u deset država. Radila na projektima u Africi, SAD-u i Bliskom Istoku. 

Godinama sam skupljala nagrade za osobu godine u prodaji, najbolju voditeljicu prodaje u Europi te sam osvojila globalnu nagradu za osobu godine u lansiranju i prodaji novog medicinskog proizvoda.

Istovremeno sam osnovala obitelj i rodila troje djece, koje odgajam zajedno sa svojim životnim partnerom s kojim sam već dvadesetu godinu u uspješnoj i ispunjenoj vezi u kojoj se zajedno razvijamo kao životni i poslovni partneri te roditelji.

Ovdje sam kako bih podijelila svoje znanje, iskustvo i alate sa svim ženama koje žele biti uspješne u karijeri i zaradi, ali i u osobnom životu. Vjerujem da svaka žena danas može biti nezaustavljiva kad se naoruža znanjem, vještinama, pravim mindsetom te kad ima okolinu koja ju podržava.

Na ovoj stranici, na društvenim mrežama i grupama, okupljam žene s poduzetničkim ili nekim drugim, velikim životnim ciljevima.

Svima nam je zajedničko da sanjamo velike snove, gradimo živote u kojima uživamo i da smo nezaustavljive na putu koji smo same za sebe izabrale. 

Ako se prepoznaješ, pridruži se našoj online zajednici na Facebooku!

Povežimo se na Instagramu i Pinterestu!

Slušaj podcast!

Ako si ovo vidjela i pročitala do kraja, sigurno si na pravom mjestu!

Prijavi se na newsletter i dobivaj tjedno tekstove kao i obavijesti o online i offline druženjima.

Ako si čitajući ovo dobila želju za izgradnjom pasivnih prihoda i želiš mentoricu, pošalji mi email!

Idemo graditi nerealistično dobre živote zajedno!