Menu
PODCAST

O pripadanju

Osjećaj pripadnosti

Epizoda podcasta o pripadanju i osjećaju pripadnosti.

Moje klijentice su najčešće jako obrazovane žene, s puno iskustva i znanja, ali ponekad stagniraju. Uzrok je često osjećaj nepripadanja. Čekanje odobrenja izvana i validacije drugih ljudi.

U ovoj epizodi pričam o tome kako poslušati svoju dušu, kako izabrati sebe, zauzeti se za sebe i donijeti odluku da pripadaš gdje god želiš pripadati.

Ako želiš aktivirati svoju osobnu moć i imati čvrsto samopouzdanje, u svakoj životnoj situaciji, bez obzira na okolnosti, imam online program za tebe. U programu te vodim kroz proces u kojem aktiviraš moć koju već imaš u sebi. Kako te nikad ništa ne bi moglo izbaciti iz takta.

Moje klijentice koje su završile ovaj program, s lakoćom postavljaju osobne granice, poboljšale su odnose sa sobom i s drugima. Povećale su zaradu i zadovoljstvo životom. Na linku ispod, možeš odmah pristupiti svim lekcijama i krenuti raditi iz vlastitog potencijala.

Program AKTIVACIJA SAMOPOUZDANJA I OSOBNE MOĆI: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

Ako osjećaš da ti treba usklađivanje, želiš živjeti svoju svrhu, u skladu sa svojim energetskim dizajnom. Želiš više jasnoće i lakoće u donošenju odluka. Žudiš za više unutarnjeg mira ili zadovoljstva u životu. Voljela bi se povezati sa svojom intuicijom i unutarnjim kompasom, čekam te u programu USKLAĐENA.

Program USKLAĐENA: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU.  Slušaj PODCAST i prijavi se na NEWSLETTER!

Ines xx

No Comments

    Leave a Reply