Menu
PODCAST

Očisti svoj um

Slika žene koja se drži za glavu, preopterećena mislima

Vrijeme je za sezonsko čišćenje! Volim napraviti sezonsko čišćenje kuće i ormara, riješiti se svega što je dotrajalo, što ne koristim i ne služi mi. Isti proces je potrebno napraviti i s mislima. Čišćenje uma od smeća koje se nakuplja danima, tjednima ili čak godinama je potreba svih nas. Posebno ako radiš na sebi te želiš stilizirati svoj um i upravljati njime, ovo je nešto što ti treba. Zaista smatram da ovaj proces mora biti dio rutine svake osobe koja želi ostvariti velike ciljeve, želi svjesno kreirati i živjeti kvalitetan život po svojim mjerilima. Ovo treba ponavljati, ako ne češće, onda barem sezonski.

Poster za podcast Nezaustavljiva, Očisti svoj um!

U ovoj epizodi dijelim svoj recept za čišćenje uma i oslobađanje od svih misli i osjećaja koji nam ne služe i koji nas sputavaju da živimo punim plućima.

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u moju FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU, a možeš slušati i moj tjedni PODCAST!

4 Comments

 • Lucija
  October 15, 2021 at 17:34

  Odlična tema! Na prvu sam pomislila da je neka glupost koju sam već puno puta čula, ali dala sam priliku i poslušala te se oduševila. Super metoda! Vrijedi izdvojiti malo vremena.

  Reply
  • Ines Proloscic
   October 28, 2021 at 21:40

   Draga Lucija, puno ti hvala na komentaru! Jako mi je drago što ti se sviđa i služi! 🙂

   Reply
 • Antonija Samardzic
  December 6, 2021 at 08:16

  Polako preslušavam sve epizode…teško nalazim vremena tj tišine da lijepo sve poslušam ali polako ali sigurno, kako se kaže! Hvala na svim savjetima, mnoge sam primjenila ali većina još čeka na red hm hm. Svakako je svaki tvoj podcast vrijedan odvojenog vremena za slušanje (sa razumijevanjem)

  Reply
  • Ines Proloscic
   January 6, 2022 at 10:04

   Draga Antonija, puno ti hvala! Tvoji komentari su dragocjeni i baš mi puno znače, super su poticaj za dalje! 🙂

   Reply

Leave a Reply