Menu
PODCAST

Predaješ li svoju moć drugima?

Predaješ li svoju moć drugima? U kojim se situacijama odričeš svoje moći?

Ako znaš da nešto želiš, ali ne ustraješ u tome dovoljno. Ili se zaista trudiš i teško radiš, a nemaš rezultate koji bi bili očekivani, moguće je da si nekome ili nečemu predala svoju moć.

U ovoj epizodi te vodim kroz proces u kojem imaš priliku ući malo dublje u sebe i provjeriti gdje si i kome si predala svoju moć i kako je vratiti sebi?

Ako želiš aktivirati svoju osobnu moć i imati čvrsto samopouzdanje, u svakoj životnoj situaciji, bez obzira na okolnosti, imam odličan online program. U programu te vodim kroz proces u kojem aktiviraš moć koju već imaš u sebi. Kako te nikad ništa ne bi moglo izbaciti iz takta.

Moje klijentice koje su završile ovaj program, s lakoćom postavljaju osobne granice, poboljšale su odnose sa sobom i s drugima. Povećale su zaradu i zadovoljstvo životom. Na linku ispod, možeš odmah pristupiti svim lekcijama i krenuti raditi iz vlastitog potencijala.

Program AKTIVACIJA SAMOPOUZDANJA I OSOBNE MOĆI: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

Ako osjećaš da ti treba usklađivanje, želiš živjeti svoju svrhu, u skladu sa svojim energetskim dizajnom. Želiš više jasnoće i lakoće u donošenju odluka. Žudiš za više unutarnjeg mira ili zadovoljstva u životu. Voljela bi se povezati sa svojom intuicijom i unutarnjim kompasom, čekam te u programu USKLAĐENA.

Program USKLAĐENA: https://ines-proloscic.thinkific.com/…

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU.  Slušaj PODCAST i prijavi se na NEWSLETTER!

Ines xx

No Comments

    Leave a Reply