Menu
PODCAST

Sirotinjski mentalitet

Sirotinjski mentalitet i mentalitet obilja

Sirotinjski mentalit ili mentalitet obilja? Koja vrsta mentaliteta i koji obrasci upravljaju tvojim životom? Poslušaj ovu epizodu podcasta Nezaustavljiva i otkrij koja vrsta obrazaca upravlja tvojim životom?

Sirotinjski mentalite je naučeni obrazac ponašanja koji ponavljamo kroz život, bez razmišljanja i propitkivanja. Istovremeno, takav nas mentalitet čini nesretnima i nezadovoljnima.

U stalnoj smo strci i strahu, fokusiramo se na ono što nemamo, na svoje i tuđe nedostatke. Bojimo se da ćemo propustiti neku priliku pa se ne možemo opustiti i uživati u rezultatima svog rada, itd.

Sirotinjski mentalitet se može loše odraziti na naš odnos s vremenom, novcem, na partnerski odnos, zdravlje, posao i sve dijelove života.

U ovoj epizodi podcasta, s vama dijelim taktiku za prepoznavanje obrazaca sirotinjskog mentaliteta kao i alate koji će vam pomoći da ga s vremenom umanjite i zamijenite mentalitetiom obilja.

Uz ovu epizodu ide odlično epizoda o mentalitetu žrtve. Možeš poslušati ovdje.

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU.  Slušaj PODCAST i prijavi se na NEWSLETTER!

Ines xx

No Comments

    Leave a Reply