Menu
PODCAST

Isticanje je novo uklapanje

Je li isticanje novo uklapanje?

Prije sto godina bilo se jako potrebno, što bolje uklopiti. Ako podigneš glavu, izađeš iz reda, ne kopaš kvalitetno kao drugi ljudi, ako se na bilo koji način istakneš… Najvjerojatnije si kažnjen/a.

Danas su se stvari potpuno preokrenule. Kako bismo imali život, samo mrvicu iznad prosjeka, jednostavno se potrebno istaknuti. Potrebno je “kopati” drukčije od drugih.

Ali, obrasci koji su nam generacijski uprogramirani u podsvijest, jako se teško mijenjaju. Mnogim je ljudima jako teško istaknuti se, neki imaju i pravi strah od isticanja, istupanja ili strah od bilo kakvog javnog nastupa ili bilo kakvog nastupa.

U ovoj epizodi vam donosim jednostavan recept koji možete iskušati sami i sami sebe iscoachati, kako biste se istaknuli, unatoč strahovima i blokadama.

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU.  Slušaj PODCAST i prijavi se na NEWSLETTER!

Ines xx

No Comments

    Leave a Reply