Menu
PODCAST

Kako odrediti prioritete u životu i poslu?

Naslovna slika za epizodu podcasta Kako odrediti prioritete u poslu i životu

Kako odrediti prioritete u životu i poslu? Određivanje prioriteta je jedna od najvažnijih poslovnih vještina, koja je jednako važna i za uspješan i zadovoljan život.

Mučiš se sa izborom prioriteta?

Imaš ogromnu listu zadataka, a ne znaš odakle krenuti?

Kako izabrati najvažnije zadatke?

Što odraditi prvo, ako imaš hrpu posla?

Ako si postavljaš neka od ovih pitanja, ova epizoda je baš za tebe! Poslušaj kako s lakoćom odrediti prioritete svaki dan. Na ovaj način ćeš postići puno bolje rezultate, bit ćeš učinkovita i najvažnije, bit ćeš puno zadovoljnija životom.

Znaš onaj osjećaj, kad nakon radnog dana osjetiš da si baš puno toga napravila i osjećaš se izvrsno? E, to je taj osjećaj koji možeš imati!

Pripremi si kavu, čaj, limunadu ili neko drugo osvježavajuće piće, osami se, smjesti se udobno, pripremi neku bilježnicu i olovku i prepusti se. Zapiši sve što je potrebno i kreni primjenjivati. Ovo je još jedna epizoda koja ti zaista može pomoći da postaneš produktivnija, uspješnija i zadovoljnija životom.

P.S. Ako ti je ovaj podcast bio koristan, želiš znati više o ovoj temi ili imaš prijedlog, ostavi komentar! Ako ti se sviđa moj sadržaj, prati me na FACEBOOKU, uključi se u FACEBOOK GRUPU, povežimo se na INSTAGRAMU i YOUTUBEU.  Slušaj PODCAST i prijavi se na NEWSLETTER!

Ines xx

No Comments

    Leave a Reply